-20%

Genopladelig masturbator

400,00
499,00
Du sparer: 99,00

Penisvibrator

Genopladelig varmende masturbator til mænd, der ønsker en livagtig følelse.

Penisvibratoren er ideel for dig, der ønsker 6 forskellige vibrationer med hver 3 hastigheder, der giver en effektiv stimulation af penishovedet, glansen og den yderste del af skaftet. Hvis du vil have en ekstra livagtig følelse, kan du tænde for varmen, så du støder ind i en varm grotte.

Den er lavet i blød silikone, der omslutter din penis og giver dig en glat og stram følelse. Indføringsdybden er 7,5 cm og 3 cm i diameter (flexibel)

Udvendig er den af en hård skal, dog med en overflade af silicone med struktur, så den ikke glider i hånden.

Der er 4 trykknapper. En tænd/sluk - du trykker til den lyser grønt. Herefter kan du trykke samme sted, når du vil skifte vibrationsmodi. Du skifter hastigheden ved at trykke på enten "+" eller "-" Så er der en knap, som du kan trykke ind, hvis du vil have varmen tændt (du skal huske at slukke for varmen, når du er færdig med at bruge den). Når du skal slukke den, holder du bare tænd/sluk knappen inde indtil vibratoren slukker.

Når du har indstillet vibrationerne, som du bedst kan li’ dem, kan du enten nyde penisvibratoren håndfrit eller bevæge den, som ved et almindeligt handjob. 

Masturbatoren er vandtæt og meget nem at rengøre med varmt vand og parfumefri sæbe.

Du bør altid bruge vandbaseret glidecreme sammen med din masturbator, så får du den allerbedste oplevelse med penisvibratoren.

Masturbatoren er genopladelig og der medfølger en oplader i pakken.

Opladningstiden er ca. 180 minutter. Det giver 60 minutters nydelse.

Model/varenr.: 588067

Sweet Smile for men

0588067

Silicone STARS

Rechargeable Warming Masturbator

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
TILBUD