Automatisk masturbator

1.999,00

Masturbator

Automatisk blowjob - uden at bruge hænderne. Det bedste af det bedste!

Autoblows A.I.+ netdrevne masturbator med 9 blowjob-tilstande og en ekstra AI-tilstand, der varierer rytmen ved hver brug for at skabe en spændende realistisk blowjob-sensation

Alle tilstande kan styres med et tryk på en knap (LED-belyst) direkte på legetøjet eller nu også via online-opsætning ved hjælp af en smartphone/tablet.

Det rillede inderhylster med mundåbning kan fjernes fra kassen for at gøre det nemt at rengøre den.

Samlet længde 22 cm x 17 cm x 10 cm, indføringsdybde 18 cm, indvendig Ø 2 cm (kan udvides).

se mere........

Model/varenr.: 5400570

AI-tilstanden er programmeret på baggrund af hundredvis af blowjob-film og gengiver de maskinlærte teknikker i tilfældig tilstand. For at opnå et optimalt blowjob er den kunstige intelligens i stand til at flytte sleeveholderen og silikone-sleevet ind i 250 forskellige positioner. 10 ekstra hastighedsniveauer for hver tilstand giver endnu mere variation under elskov. Den ekstra pauseknap gør det også muligt at afbryde et blowjob kortvarigt, for eksempel for at forsinke orgasmen lidt længere.

Alle tilstande kan styres med et tryk på en knap (LED-belyst) direkte på legetøjet eller nu også via online-opsætning ved hjælp af en smartphone/tablet. For at gøre dette skal du tilslutte Autoblow A.I.+ til internettet (QR-kode eller Autoblowme.com) og få adgang til en række funktioner, der kan bruges på nettet, herunder fjernbetjening, blowjoboplevelser til download, stemmestyring (beta) og meget mere. Før første brug anbefales det at opdatere firmwaren - alle instruktionsvideoer findes på http://autoblowme.com, herunder instruktioner for internetforbindelse.

Ny er også funktionen til at gøre penisgrebsringen endnu strammere for at opnå en mere intens fornemmelse. Diameteren kan ganske enkelt justeres fra 47 mm til 53 mm med en skruetrækker (A.I.+ leveres indstillet til 50 mm).

Samlet længde 22 cm x 17 cm x 10 cm, indføringsdybde 18 cm, indvendig Ø 2 cm (kan udvides).
Netkabel 3 m langt.
Vægt 1350 g.
ABS, silikone, PU.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
TILBUD