Fra: Pjur

Woman glidecreme sæt

169,00

Woman Selection Set

 Fin æske indeholdende Pjur glidecremer til kvinder i 3 forskellige varianter med 30 ml i hver.
• Woman: Højkvalitets, silikonebaseret glidegel med usædvanlig lang glideevne. Efterlader en silkeblød hudfornemmelse. Fri for parfume og konserveringsmidler. Også velegnet til erotisk massage.
• Woman Nude: Naturlig, vandbaseret glidegel, fri for glycerin, konserveringsmidler og parabener. Specielt udviklet til sensitiv hud. Kompatibel med alt sexlegetøj.
• Woman Aloe: Vandbaseret glidegel af aloe vera. Giver fugt, sikrere bedre glideevne og en fantastisk følelse af nydelse. Justeret til den naturlig pH-værdi, fri for parabener og paraffiner og kompatibel med alt sexlegetøj.
• Medicinske produkter: Strenge kvalitetskriterier. Made in Germany. Kan bruges med latex kondomer

Model/varenr.: 626350

0626350 Pjur This one's for you

Hvad er specielt ved Woman Selection Set?
Med Woman Selection har du 3 top medicinske glidecreme, der er specielt udviklet til kvinder og deres behov - for mere nydelse under sex, fornøjelse med sexlegetøj og afslappende massage. Sættet er perfekt til at lære Woman Selection at kende og prøve nye ting. Også perfekt som gave! Find ud af hvilken glidegel der passer bedst til dig. Er det Woman, der giver dig fugt i lang tid og også er velegnet til en helkropsmassage? Er det Woman Nyde, der er meget god for følsom hud? Eller er det Woman Aloe, der gør din sexlegetøj fornøjelse blød og behagelig? Kort sagt: Forkæl dig selv med Woman Selection til en sparepris og find den perfekte glidegel til dig!

Ingredients:
618110 "pjur woman Flasche 30 ml": Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol

612227 "pjur woman Nude 30 ml": Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethyl- cellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid

616540 "pjur woman Aloe waterbased 30 ml": Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
TILBUD